Kezdő tanfolyam

Jelentkezés a tanfolyamra

Vegyél részt kutyusoddal egy varázslatos utazáson! A dog dancing nem csupán egy kutyás sport, hanem művészet is egyben. Technikailag összetett és a kutyás sportok közül a legmagasabb szintű összhangot kívánja meg a kutya és felvezetője között. Ezért is lehetséges, hogy a dog dancing által a kutyával való kapcsolatunk sokkal bensőségesebbé és szorosabbá válik. Ha szeretnél megismerkedni ezzel a dinamikusan fejlődő sporttal, ha szeretnél egy boldogan és motiváltan dolgozó kutyát és szeretnéd magasabb szintre emelni kapcsolatotokat, akkor a legjobb helyen jársz! A Kezdő tanfolyamot neked találtuk ki. Nagy hangsúlyt fektetünk az elméleti alapokra, amit a gyakorlatban is megtanítunk alkalmazni.

Tanfolyamaink és kurzusaink is 5-6 fős kiscsoportokban zajlanak, hogy mindenki megkaphassa a személyre szabott segítséget és figyelmet. A kezdő tanfolyam 8 héten át tart, hétvégente 2 órás foglalkozásokkal, mely az elméleti és gyakorlati alapozást is magába foglalja. Nagy hangsúlyt fektetünk a koncentrácó tanítására és a motiváció fejlesztésére is, természetesen 100%-ig pozitív megerősítéssel. Megismerkedünk az alap dog dancing trükkökkel és megmutatjuk a klikkerképzés előnyeit is. A tananyag összeállításakor fontos volt számomra, hogy átfogó tudást adjak át, ezért az elméleti oktatás is kiemelt szerephez jut. A dog dancing kialakulásától kezdve, a kűrtervezésen át a bírálati szempontokig minden fontosabb témát érintünk. Az elméleti és gyakorlati alapok elsajátításával a kezdő tanfolyamot végzett kutya-gazdi párosaink készen állnak majd a hobby open és a hivatalos kezdő osztályos versenyekre. A tanfolyam végeztével pedig lehetőség nyílik „házi verseny” formájában levizsgázni és bemutatni első közös kűrötöket!

Ne habozz jelentkezz most, kis létszámú áprilistól induló hévégi tanfolyamainkra és vegyél részt életetek legvarázslatosabb utazásán, hogy ti is igazi „dog dancerekké” váljatok.

A Facebook esemény ide kattintva érhető el.

A tanfolyam ára: 44 990 Ft

Jelentkezés a tanfolyamra